Здравка Анина

Clinical psychologist

График прегледи

Понеделник и Четвъртък:
09:00 - 13:00
Вторник,Сряда и Петък:
13:00 - 17:00

not checkНЗОК
not checkДЗОФ
checkПлатен прием

Здравка Анина е психолог в София с над 10 години опит. В работата си прилага психодинамичния подход. Консултира хора, които имат потребност да разрешат емоционални или поведенчески проблеми, да преодолеят загуба, депресия, тревожност, или да задълбочат себепознанието си. Здравка Анина работи с деца след провеждане на първоначална консултация с родител.

 

Завършва бакалавърска степен по специалност Психология в Югозападен университет Неофит Рилски Благоевград през 2008 г., магистърска степен по специалност Юридическа психология през 2010 г. и магистърска степен по специалност Клинична психология - психоаналитична перспектива в Нов български университет София през 2013 г.

 

Квалификации

• Квалификация Учител по психология, Югозападен университет Неофит Рилски, Благоевград, 2010 г.;
• Участие в конференция 20 години Сдружение Колегиум частна психиатрия. Болката, 2020 г. и 4th International Tele'Drama Conference, 2023 г.;

-Участие в Училище по детска психопатология 2021-2022г. към Асоциация Българско Психоаналитично Пространство;

• Участие от 2013г. до момента в супервизионна група базирана на психоаналитичия подход;
• Член на Дружество на психолозите в Република България.

В периода 2018 г. - 2022 г. Здравка Анина работи с хора страдащи от различни видове зависимости в Клиника Канчелов София. Има значителен опит в консултиране на жени и деца, обект на насилие към Сдружение Знание, успех, промяна и Фондация П.У.Л.С. Перник. Била е инструктор и ментор по проекти за превенция на рискови поведения в рамките на училища в Благоевград и Перник, както и училищен психолог. Била е част и от мултидисциплинарен екип работещ с малцинствени групи. От 2023 г. е част от екипа специалисти на Център за психологическа помощ към УМБАЛ Лозенец.

Център за психологична помощ „ЛОЗЕНЕЦ“

Предоставя защитено пространство за споделяне, топло отношение и достъпна психотерапевтична грижа за всеки пациент.

Back To Top