Групова работа в подкрепа на бременни жени и родители на новородени – нова инициатива на Психологическия център към болница „Лозенец“

Групова работа в подкрепа на бременни жени и родители на новородени – нова инициатива на Психологическия център към болница „Лозенец“

Психологическият център към Университетска болница “Лозенец” организира групова работа в подкрепа на бременни жени и родители на новородени.
Каним Ви да се включите към предстоящото събитие, което ще започне през първата седмица на месец май 2024 г. и ще продължи осем сесии веднъж седмично, до края на месец юни.

В рамките на групата ще имате възможност да създадете свободно от тревоги пространство, в което да споделите темите, които Ви вълнуват и да получите подкрепа,. да разберете какви са критичните моменти, страховете и трудностите, които съпътстват този силно емоционален етап от живота Ви.

Всеки желаещ може да се свърже с нашия екип, да зададе допълнителни въпроси и да резервира място в групата. Максималният брой е 15 участници. След стартиране на проекта, с цел конфиденциалност, в групата не се допускат нови участници. Инициативата стартира през първата седмица на месец май. Цената за осемте сесии е 480 (четиристотин и осемдесет) лв.

За повече информация, моля позвънете на 029607347 или пишете на имейл patients@lozenetz-hospital.bg

Център за психологична помощ „ЛОЗЕНЕЦ“

Предоставя защитено пространство за споделяне, топло отношение и достъпна психотерапевтична грижа за всеки пациент.

Back To Top